Видео: Со клешти си ја вадеше бурмата за да влезе во игра

Понекогаш ќе добиете шанса, но немате прилика да ја искористите, тоа му се случи на еден венецуелски фудбалер.Верувале или не, фудбалерот на венецуелскиот тим Депортиво, не можеше да влезе во игра поради тоа што на својата рака имаше прстен, па мораше со клешти да се обиде да ја извади за да добие дозвола од судијата да влезе во игра.
Маката не вреди со плод, фудбалерот Роландо Ескобар не влезе во игра бидејќи не успеа да ја извади бурмата ниту со клешти…Верувале или не, фудбалерот на венецуелскиот тим Депортиво, не можеше да влезе во игра поради тоа што на својата рака

Пронајдете не на следниве мрежи: