Видео: „Someone like you“ во изведба на неверојатната Илма Карахмет!

Loading...

Нејзиниот настап на регионалниот Икс Фактор го одушеви целиот Балкан. Таа има само 13 години, а нејзиното име ви е веќе добро познато.Малата Илма Карахмет стана чест гостин во сите босански медиуми. Овојпат ја изведе песната „Someone like you“ од Адел и повторно покажа неверојатен талент.
Извор:kurir.mkМалата Илма Карахмет стана чест гостин во сите босански медиуми. Овојпат ја изведе песната „Someone like you“ од Адел и повторно покажа

loading...
Loading...