Видео: Среден прст од Блан наменет за новинар

Лоран Блан мошне непријатно беше изненаден од прашањето на еден новинар за време на една прес конференција кога беше прашан „дали сте среќен што најдовте работа додека многумина Французи ја губат својата работа“, мошне нелогично и неразбирливо секако прашање, па Лоран Блан знаеше како да му одговори на прашањето.Лоран Блан мошне непријатно беше изненаден од прашањето на еден новинар за време на една прес конференција кога беше п

Пронајдете не на следниве мрежи: