Видео: Стив Неш со деби за Интер го оствари својот сон

Кошаркарот Стив Неш го оствари својот сон за кој мечтаел уште како дете, па така тој за момент заигра за италијанскиот калчолигаш Интер.„Среќен сум што бев за момент дел од оваа екипа, момците правеа се да биде сериозно, уживав во ова“ изјави Стив Неш, надополнувајќи дека го исполнил својот сон, но, и се уверил во брзината на професионалните играчи за тоа како тие ја играат играта на терен.„Среќен сум што бев за момент дел од оваа екипа, момците правеа се да биде сериозно, уживав во ова“ изјави

Пронајдете не на следниве мрежи: