Видео: Што изјави проститутката која го снимаше Џастин Бибер?

Loading...

Девојката кој од неодамна го беше снимилиа Џастин Бибер како спие во Рио де Женеиро е Татјана Невес Барбоса, позната како Тати.Бразилката на возраст од 26 години има навика за објавување фотографии на Фејсбук и видеа. Иако сите очекуваат секогаш нешто ново од неа, имало доста изненадувачки реакции од видео записот, која го испратила на Јутјуб, каде позира со популарниот Бибер, кој во тој момент е во сладок сон.
Татјана е модел на боди-бидерка, а во 2012 година ја освоила титулата на Мис Бикини. По нејзините фотографии може да се воочи нејзината самодоверба, но спрема „Е“, интернет видеотот кое го снимила со Бибер не го објавила на Јутјуб.
„Не знаела што да направи. Ја испратила видео снимката на другарка и која не немала претстава дека ќе се појави на Јутјуб. Сега се обидува да се одбрани од нападите кои доаѓаат од сите страни, откако снимката го заобиколи светот“, изјавил извор близок на Тати за „Е“онлајн.
И навистина, видеото е е погледнато 15 милиона пати, во рок од три дена. Тати сигурно не ни очекувала дека нејзиното дело ќе биде видено од целиот свет и ќе предизвика таков интерест.

Да ве потсетиме, Џастин е во моментов на турнејата „Belive“ во склоп на посетување во Бразил. Ноќта пред оваа снимка да се појави, тој се одлучил да се забавува, па собрал 30 девојки од еден клуб „Zax“ во Рио де Женеиро па ги однел кај него на забава. Меѓу кои била и Татјана.
Девојките можеле да влезат откако ќе ги остават мобилните кај чуварите на влезот и да потпишат договор на доверливост со случувањата внатре. Но Татјана сепак успеала да го сними познатиот тинејџер. Изјавата на Бибер сеуште не сме ја слушнале.Бразилката на возраст од 26 години има навика за објавување фотографии на Фејсбук и видеа. Иако сите очекуваат секогаш нешто ново од неа, имало дос

loading...
Loading...