Видео: Што му одговори Иван Исцелителот на еден студент?

Loading...

Иван Исцелителот нема кој не го знае, посебно поради неговата посебна моќ. До него, секојдневно се упатуваат интересни и помалку чудни прашања. 
За некои тој има доста прецизен одговор, но за некои сепак вели дека не може да помогне. Така еден студент побара помош од Исцелителот бидејќи немал научено, а имал колоквиумска недела. 
Еве што Иван Исцелителот мѕ одговри, а во меѓувреме ја откри и „долгочуваната тајна“ за хаваријата во Чернобил…
 Иван Исцелителот нема кој не го знае, посебно поради неговата посебна моќ. До него, секојдневно се упатуваат интересни

loading...
Loading...