Видео: Што му порача еден српски новинар на Жељко Јоксимовиќ по изјавата за Фифи?

Loading...

Во една од емисиите на српска телевизија која се занимава со коментари на настаните од минатата недела на X-Factor, водителот со потсмев му се обрати на пејачот и крена вистина прашина во јавноста. „Не ми е јасно како човекот кој до сега четири пати бил на геј натпреварувањето Евровизија, изјавува дека е шокиран вели новинарот обраќајки се на Јоксимовиќ. 
Значи според Жељко во музичката индустрија најважно е како изгледаш,  а како пееш не е важно…
Погледнете го остатокот во видето…„Не ми е јасно како човекот кој до сега четири пати бил на геј натпреварувањето Евровизија, изјавува д

loading...
Loading...