Видео: Што се случува кога Дарко Панчев ќе стапне на терен?

Дарко Панчев како еден од најдобрите македонски фудбалери ја започнал својата професионална кариера во далечната 1982-ра година. Тој се покажал како еден од најталентираните фудбалери во Југославија во тоа време, па кога стапнувал на терен секогаш бил страв и трепет за противникот. 
На видеото може да погледнете некои интересни случувања кога играл Дарко Панчев за тимот Црвена звезда:

   
Тој се покажал како еден од најталентираните фудбалери во Југославија во тоа време, па кога стапнувал на терен секогаш бил страв и трепет за против

Пронајдете не на следниве мрежи: