Видео: Што значи карма-Го малтретирал врзаниот питбул а потоа се случило ова…

Loading...

Погледнете како заврши дечкото што си поигра со питбулот
 Ова видео е наменето за оние кои сакаат да ја провоцираат судбината. Ова видео е поука за оние кои сакаат да малтретираат врзани животни и да си поигруваат со нив на не толку смешен начин. Погледнете како заврши дечкото што си поигра со питбулот. Погледнете го видеото на следната страница:

 
Ова видео е наменето за оние кои сакаат да ја провоцираат судбината. Ова видео е поука за оние кои сакаат да малтретираат врзани животни и да си по

loading...
Loading...