Видео: Страшна бејзбол тепачка – Со палка ќе му разнесеше глава

Она што е фудбал во Европа, тоа е безјбол на Куба.Кубанците сами по себе се страствени и темпераментни, па често постојат искри помеѓу играчите, но овој пат работите ескалираа во општа тепачка.
Имено, фрлачот на Виља Кларе, Фреди Алварез реши да се пресмета со противничкиот играч Демис Валдес, кој во рацете држеше палка. Алвез го гаѓаше со ракавицата, па Валдез замавна со палката по него.
На теренот веднаш влетаа и двете клупи, па изби „бејзбол-војна“.
Погледнете го видеото на: sport365.mkКубанците сами по себе се страствени и темпераментни, па често постојат искри помеѓу играчите, но овој пат работите ескалираа во општа тепачка.

Пронајдете не на следниве мрежи: