Видео: Студениот Блуз на Гуру Харе

Loading...

Ако е грев да си без пари, тогаш сум крив. Се откажав од многу ствари, барем сум жив…„Ако е грев да си без пари, тогаш сум крив. Се откажав од многу ствари, барем сум жив. Слободен без идеја, али патувам сам, со истите демони ствари, добро ги знам. Што е стварност, што е сон. Свет без љубов, небо…Тешка тага со ветрот доаѓа, чуден немир низ мене проаѓа…“
Ова се стиховите кои Игор Атанасоски Харе ги објави на својот „јутуб“ канал. Во комбинација со звукот на гитарата и гласот на Харе, Студениот блуз звучи одлично. Добро разладување во топлите денови.
Повеќе на ТЗМ.МК„Ако е грев да си без пари, тогаш сум крив. Се откажав од многу ствари, барем сум жив. Слободен без идеја, али п

loading...
Loading...