Видео: Тајни функции на Google кои најверојатно не сте ги знаеле

Loading...

Сигурно секојдневно го користите најпопуларниот пребарувач во светот, Google. Но дали сте знаеле дека вашиот омилен пребарувач има повеќе интересни скриени функции, кои ако не сте ги откриле досега, мора да ги испробате.Сигурно секојдневно го користите најпопуларниот пребарувач во светот, Google. Но дали сте знаеле дека вашиот омилен пребарувач има повеќе интересни скриени функции, кои ако не сте ги откриле досега, мора да ги испробате.
Иако постојат одредени скриени функции кои најчесто поврзани со необичноста на резултатите од пребарувањето на одреден клучен збор или фраза (кои повеќето ги знаат), Buzzfeed направи видео со уште неколку „тајни“ функции на Google кои мора да ги испробате, ако веќе не сте го направиле тоа.
Повеќе на GSM.mkСигурно секојдневно го користите најпопуларниот пребарувач во светот, Google. Но дали сте знаеле дека вашиот омилен пребарувач има повеќе интересни

loading...
Loading...