Видео: Телото на мртвиот маж изнесено од зградата на градоначалникот

Мртвото тело на маж кој со прострелна рана во главата беше пронајден утрово во ходник во зграда во Куманово, беше извадено од зградата, откако неколку часа полицијата вршеше увид, а пристапот во објектот беше забранет.Имено, несреќниот настан доби на уште поголем публицитет откако стана јасно дека во зградата и во истиот влез каде што е пронајден убиениот, живее и градоначланикот на општината, Зоран Дамјановски.
Од МВР соопштија дека случајот во СВР Куманово е пријавен во 7.35 часот.
Имено, несреќниот настан доби на уште поголем публицитет откако стана јасно дека во зградата и во истиот влез каде што е пронајден убиениот, живее

Пронајдете не на следниве мрежи: