Видео: Теоријата на Иван Исцелителот за Чернобил

Loading...

Откако Иван го „исцели“ студентот кој побара помош за тоа како да ги положи испитите во сред колоквиумска недела, тој се надоврза за катастрофата во Чернобил и ја кажа својата „вистинска“ теорија за тоа како настанала оваа катастрофа.
Се согласувате со неговата теорија?
 Откако Иван го „исцели“ студентот кој побара помош за тоа како да ги положи испитите во сред колоквиумска

loading...
Loading...