ВИДЕО: Трагедија – Човек падна од 5-ти кат на зграда

Жителите на еден булевар во Москва останале шокирани кога виделе како човек виси од 5-ти кат на една зграда.На лице место веднаш стигнале пожарникари и лекари. Несреќниот човек неколку пати се обидувал да се качи за во станот да влезе низ отворениот прозорец и така да се спаси меѓутоа се лизна и падна.
Тој веднаш е префрлен во најблиската болница, а неговата состојба е многу сериозна, соопшти полицијата.
Погледнете го видеото на следната страна:

На лице место веднаш стигнале пожарникари и лекари. Несреќниот човек неколку пати се обидувал да се качи за во станот да влезе низ отворениот прозо

Пронајдете не на следниве мрежи: