Видео: Три девојки претепале девојче

Во хемиското училиште во Тузла, три ученички претепале девојче пред училиште.
 Девојките ја фрлиле на подот и почнале да ја удираат со сета сила. Сето тоа е снимено во ужасното видео кое се прошири на интернет и доби доста негативни критики. 
Tuzla: Tuča učenica by f1308067808Девојките ја фрлиле на подот и почнале да ја удираат со сета сила. Сето тоа е снимено во ужасното видео кое се прошири на интернет и доби доста нег

Пронајдете не на следниве мрежи: