Видео: УПС! Лапсусот на Весна Змијанац ќе ве насмее до солзи!

Loading...

Честитајќи ја Новата година, пејачката Весна Змијанац се занесе и направи лапсус кој долго ќе се памети и прераскажува.Сакајќи да ја честита новата година на гледачите на емисијата „Ексклузив“ на ТВ Прва, Весна направи лапсус. Наместо да ја честита 2015 година таа ја честиташе 1915 година, а тоа не го ни забележа.
Па, погледнете ја честитката директно од Првата светска војна.
Ќе ве насмее…

Сакајќи да ја честита новата година на гледачите на емисијата „Ексклузив“ на ТВ Прва, Весна направи лапсус. Наместо да ја честита 2015

loading...
Loading...