Видео: Вака изгледаше Емина Јаховиќ на почетоците на својата кариера!

Loading...

Популарната пејачка за прв пат предизвикала внимание со спотот за песната „Точка“ кој го снимила во 2002 година.Емина Јаховиќ, која важи за една од најсексипилните балкански пејачки, за прв пат во јавноста се појавила во 2002 година со песната „Точка“.
Погледнете го видеото и видете колку учесничката од жирито на Х фактор се променила од почетокот на својата кариера до сега!
Најмногу што паѓа во очи на видеото е разликата во величината на носот …
Погледнете и уверете се самите…

Емина Јаховиќ, која важи за една од најсексипилните балкански пејачки, за прв пат во јавноста се појавила во 2002 година со песната „Точка&ld

loading...
Loading...