Видео: Вака „пее“ Синди од „Големиот брат“

Новиот сингл на поранешната моделка Ивана Стаменковиќ Синди, го виде светлото на денот, и сега се наоѓа на YouTube.
Песната „Телото гори” Стаменковиќ неодамна премиерно ја изведе во куќата на „Големиот брат”, а сега може да се слушне и на YouTube, иако сеуште се очекува конечната верзија на оваа песна.
Музика за песната ја работел Марко Кон, аранжманот Дрила и Марко Кон и текстот Марко Кон и Владимир Марковиќ.
Оваа песна беше плански снимена пред влезот на Ивана во куќата на „Големиот брат” и цело време се планирало премиерата да се случи за време на нејзиниот престој таму.
Она што ние мора да признаеме е дека песната е „заразна”, но и дека скромните вокални способности на Ивана се и повеќе од очигледни.Новиот сингл на поранешната моделка Ивана Стаменковиќ Синди, го виде светлото на денот, и сега се наоѓа на YouTube.

Пронајдете не на следниве мрежи: