Видео: Ваков гол ни Роналдо не може да даде!

Најдобриот гол на сезоната овој пат падна во Турција. Фудбалерот на турскиот суперлигаш Сиваспор, Да Коста, ја имаше честа да пстигне неверојатен гол на одалеченост од околу 35 метри.
Тој ја заби топката во десниот агол на голот на Ескишехирспор. Многумина коментираа дека ни Роналдо не може да даде ваков гол. 
Погледнете го неверојатниот гол на сезоната. 
 Фудбалерот на турскиот суперлигаш Сиваспор, Да Коста, ја имаше честа да пстигне неверојатен гол на одалеченост од околу 35 метри.
Тој ја за

Пронајдете не на следниве мрежи: