ВИДЕО: Ваков гол се гледа само еднаш во животот!

Во првата лига на Јордан беше постигнат можеби голот на годината.Мотаз Салхани од тимот на Ал-Вехдат постигна погодок со кој ја доведе во водство својата екипа на натпреварот против Ал-Рамта во првата лига на Јордан, но овој гол беше постигнат на прекрасен начин и веднаш го обиколи светот.
Погледнете го овој вонземски гол на следниот ЛИНКМотаз Салхани од тимот на Ал-Вехдат постигна погодок со кој ја доведе во водство својата екипа на натпреварот против Ал-Рамта во првата лига на Јор

Пронајдете не на следниве мрежи: