Видео: Ваков свадбен танц не сте виделе досега!

Loading...

Свадбите и прославите се места каде може да се опуштиме малку , па и да се испие и по некоја чаша повеќе, од обично.После некоја чаша алкохол, обично доаѓа и танцување, а тука се случуваат најмногу грешки. Така и овој пар реши да се забавува и танцува, но мажот малку се занесе па го направи ова:
Погледнете:
После некоја чаша алкохол, обично доаѓа и танцување, а тука се случуваат најмногу грешки. Така и овој пар реши да се забавува и танцува, но мажот м

loading...
Loading...