Видео: Ватикан крие големи тајни за вонземјани!

Loading...

Дали Ватикан ги крие најголемите тајни за НЛО во историјата?Според „UFOresearchers“ Ватикан  посеува многу информации поврзани со вонземјаните. Интересен е фактот дека со векови тие тајни добро се сокриваат.
Имено, информациите добро се прикриваат затоа што се контрадикторни на црковните верувања.
Но, некои неодамнешни признанија на претставници на Ватикан ги отриваат шокантните тајни.
Во документарниот филм може да слушнете за скриените НЛО датотеки кои се верува дека Ватикан долго време ги крие.
Видеото може да го погледнете на следната страна….

 
Според „UFOresearchers“ Ватикан  посеува многу информации поврзани со вонземјаните. Интересен е фактот дека со векови тие тајни до

loading...
Loading...