Видео: Вечерва црвена танга во „Се или нешто”

Loading...

Вечерва специфична амајлија во „Се или нешто“Васка Јанковска познатата придружничка на Горан Бреговиќ од музиката за филмот „Дом за бесење“ на Емир Костурица, вечерва во „Се или нешто“ ќе се обиде да го освои милионот со помош на специфична амајлија – црвена танга.
Овој трик за успех го научила во заедничката гардероба со балканската мега-ѕвезда Горан Бреговиќ.

Васка Јанковска познатата придружничка на Горан Бреговиќ од музиката за филмот „Дом за бесење“ на Емир Костурица, вечерва во „Се

loading...
Loading...