Видео: Вечерва вистински хаос на ТВ Сител

Loading...

Драгослав Тасевски е учесникот кој што направи вистинско шоу во квизот „Се или нешто“. Човекот кој што мирно ги чекаше своите пет минути направи урнебес во студиото на Сител телевизија.Најпрво и ‘ржеше на водителката Лила Филиповска која не можеше да се воздржи до смеење, потоа зборуваше со банкарот на некој свој измислен јазик, за на крај да танцува и да запее на сцената.
Публиката од срце се изнасмеа. Запознајте го необичниот хумор на Драгослав вечерва во 18:00 часот на Сител телевизија во квизот „Се или нешто“.

Најпрво и ‘ржеше на водителката Лила Филиповска која не можеше да се воздржи до смеење, потоа зборуваше со банкарот на некој свој измислен ја

loading...
Loading...