Видео: Вистината за Генетски модифицираната храна!

Loading...

Генетски модифицираната храна е проблем на 21-виот век и се повеќе се развива низ светот. Луѓето имаат право да знаат што навистина јадат и како ГМО влијае на нивниот организам и нивното здравје. 
Ова видео ќе ви ги отвори очите за овој проблем во исхраната на луѓето и ќе ви ја покаже вистината за ГМО. 

 
Луѓето имаат право да знаат што навистина јадат и како ГМО влијае на нивниот организам и нивното здравје. 
Ова видео ќе ви ги отвори о

loading...
Loading...