Видео: Воопшто не му е смешно – Ал Пачино не сака како го имитираат!

Loading...

„Немам ништо против тоа луѓето да се смејат и да им се допаѓа тоа што Кевин го прави, но навистина не се препознавам себе во неговите имитации“ – изјави Пачино во емисијата на Дејвид Летерман. „Го познаваш Кевин Спејси, зар не? Морам да ти кажам дека сјајно те имитира“ – рече Дејвид Летерман (67).
Потоа во студиото се појави Кевин Спејси (55) и пред камерите почна да го имитира оскаровецот Пачино.
На следната страница, погледнете ја реакцијата на Ал Пачино. 

„Го познаваш Кевин Спејси, зар не? Морам да ти кажам дека сјајно те имитира“ – рече Дејвид Летерман (67).
Потоа во студио

loading...
Loading...