Видео: Врзан за дрво и јавно тепан

Еден човек од Индија доби соодветно тепање пред очите на насобраните луѓе поради неверствоБрачното неверство е причината за овој срам, кој е дел од традицијата на локалната заедница. И кога знаеш дека мајката на сопругата има „тешка рака“, неверството тешко дека уште еднаш ќе ти дојде на ум.
Погледнете го видеото на следната страна 

Брачното неверство е причината за овој срам, кој е дел од традицијата на локалната заедница. И кога знаеш дека мајката на сопругата има &bdquo

Пронајдете не на следниве мрежи: