Видео: Вучиниќ се направи „ЛОМ“ со еден навивач на Јувентус, а потоа го напушти тренингот

Црногорскиот интернационалец од редовите на италијанскиот фудбалски шампион Јувентус, Мирко Вучиниќ, му возврати на еден навивач на овој тим кој во текот на тренингот упатуваше серија на навреди кон црногорскиот интернационалец, па овој потоа го напушти тренингот.
По серијата критики на негова адреса, Вучиниќ ги загуби нервите, му пријде на навивачот за да го исфрли бесот.
„Ајде, кажи го тоа повторно, ајде, кажи ако смееш“ му кажа Вучиниќ на навивачот на Јувентус а потоа го напушти тренингот.Црногорскиот интернационалец од редовите на италијанскиот фудбалски шампион Јувентус, Мирко Вучиниќ, му возврати на ед

Пронајдете не на следниве мрежи: