Видео: Забава, гламур и сексапил на едно место – Ја погледнавте ли првата епизода од „Танц со ѕвездите?“

Loading...

Погледнете ги првите пет точки кои настапија во саботата.Овој викенд се емитуваше првата емисија од втората сезона на „Танц со ѕвездите“, а како што можевме до сега да видиме, не очекува добра забава.
Погледнете ги првите пет точки кои настапија во саботата.

Овој викенд се емитуваше првата емисија од втората сезона на „Танц со ѕвездите“, а како што можевме до сега да видиме, не очекува добра

loading...
Loading...