Видео: Жељко Јоксимовиќ го имитира Шешељ и Милошевиќ

Loading...

Српскиот пејач Жељко Јоксимовиќ беше гостин во популарната емисија „Амиџи шоу“..Српскиот пејач Жељко Јоксимовиќ беше гостин во популарната емисија „Амиџи шоу“  каде што освен што знае да пее покажа и дека  знае да одлично да имитира.
За тоа е потребна огромна концентрација. Учествував во една емисија на телевизијата „Пинк“ и таа се викаше „Омча“. Јас тогаш бев Војислав Шешељ и тогаш никој не ме препозна. Тоа беше бо 2002 година – рекол Јоксимовиќ и додал дека најомилени имитации му се Шешељ, но и Слободан Милошевиќ.

Српскиот пејач Жељко Јоксимовиќ беше гостин во популарната емисија „Амиџи шоу“  каде што освен што зн

loading...
Loading...