Видео: Жељко Самарџиќ ве кани на концерт!

Loading...

Балканската ѕвезда Жељко Самарџиќ преку видео порака ги поканува сите струмичани и Македонците од цела Македонија, да бидат дел од вечерашниот негов солистички концерт на плоштадот во Струмица. Балканската ѕвезда Жељко Самарџиќ кој веќе е во Струмица и го разгледува градот, преку видео порака ги поканува сите струмичани и Македонците од цела Македонија, да бидат дел од вечерашниот негов солистички концерт на плоштадот во Струмица. Едвај чекал да се качи на сцената. Ветува добра забава до раните утрински часови.
Погледнете го видеото на ТЗМ.МКБалканската ѕвезда Жељко Самарџиќ кој веќе е во Струмица и го разгледува градот, преку видео порака ги поканува сите с

loading...
Loading...