Видео: Жонглира со камења

Е, ова е мајсторија, вистински фудбалски виртуоз кој жонглира со, ни помалку ни повеќе, со камења.40-годишен виртуоз изведе мини шоу, а публиката уживаше во сето тоа, мораме да признаеме, ова е вистински фудбалски уметник.40-годишен виртуоз изведе мини шоу, а публиката уживаше во сето тоа, мораме да признаеме, ова е вистински фудбалски ум

Пронајдете не на следниве мрежи: