Видео:Аки и Сара во акција под јорган!

Loading...

Аки и Сара фатени на дело и покрај сите нејзини демантирања, погледнете сами.Аки Маркович и Сара Трајанович разменуваа нежности во кревет. Заедно легнати во кревет, се покрија со јорган, каде Аки со лице завртен кон Сара,  претпоставувате што се случуваше. Придушените звуци од бакнежи се слушаат во позадина, како и нивните шепотења под јорган. Да се потсетиме, Сара претходно се бакнуваше со Иван Маринкович, но и со Аки кога гостуваше во петокот на организираната журка. И двата бакнежи таа ги демантираше. Аки е влезен со задача на имањето, ако успее во тоа, ќе биде задржан со останатите фармери.Аки Маркович и Сара Трајанович разменуваа нежности во кревет. Заедно легнати во кревет, се покрија со јорган, каде Аки

loading...
Loading...