Видео:Англиската врезија за овогодинешната евровизиска песна

Loading...

„If I could change the world'' е насловот на англиската верзија на песната за евровизија, која ја изведуваат есма и влатко лозановски,  која ќе ја претставува Македонија на “Евровизија 2013“ во Малме. Па како ви се допаѓа оваа верзија?!„If I could change the world'' е насловот на англиската верзија на песната за евровизија, која ја изведуваат есм

loading...