Видео+Фото: После 8 месеци пронајдена камера која паднала од авион – Нема да верувате што снимила!

Loading...

„Go Pro“ камера која често ја користат екстремните спортисти испаднала од раката на еден падобранец. Ја пронашол еден фармер 8 месеци подоцна и се изненадил кога видел што снимила истата.Условите за скок биле идеални. Падобранците се подготвувале да снимат вистинска авантура.
Во последен момент камерата излетала од рацете на падобранецот кон земјата.

Паднала на место опкружено со ограда од жица.

Во прашање било свињарник…

Една свиња била толку љубопитна, па се обидела да ја изеде камерата

Погледнете го видеото:

Условите за скок биле идеални. Падобранците се подготвувале да снимат вистинска авантура.
Во последен момент камерата излетала од рацете на

loading...
Loading...