Видео:Кели Брук провокативно за календарот 2014!

Loading...

Кели ги израдува фановите…Мажите неможат да и одолеат, судејќи по календарот за 2014 кој на големо се спрема, таа тоа добро го знае. Кели сака на своите обожаватели да им излезе во пресрет и да им го скрати чекањето за снимањето на календарот. Таа е жена за која многумина се кажале каква идеална фигура поседува и плени со својот изглед.Мажите неможат да и одолеат, судејќи по календарот за 2014 кој на големо се спрема, таа тоа добро го знае. Кели сака на своите обожаватели да им из

loading...
Loading...