Видео:Ова видео допре до срцата на сите Босанци,а погледнете и зошто!

Погледнете го овој неверојатен монолог на Били Агич…Ова неверојатно видео допре до срцата на сите Босанци. Били Агиќ коментира за поплавите кои ја зафатија неговата земја. 
Нема повеќе да ви откривате, погледнете го ова емотивно видео:
Ова неверојатно видео допре до срцата на сите Босанци. Били Агиќ коментира за поплавите кои ја зафатија неговата земја. 
Нема пов

Пронајдете не на следниве мрежи: