Видео/Пародија: Хитлер сака да го види Бејл во Реал Мадрид!!!

Клипот од филмот за Адолф Хитлер се користел и ќе се користи во иднина за уште повеќе настани кои се претвораат во комедија за целата јавност.Веќе познатата сцена, овој пат се искористи да ја насмее фудбалската јавност и сите љубители на фудбалот, овој пат тема е Герет Бејл и сагата околу неговото доаѓање во Реал Мадрид, епа да ги решиме дилемите, Хитлер сака да го види Бејл во Реал Мадрид!
Така, Хитлер наредува да се испрати понуда вредна 100 милиони фунти, а со неа да бидат вклучени дополнително и Коентрао и Ди Мариа.Веќе познатата сцена, овој пат се искористи да ја насмее фудбалската јавност и сите љубители на фудбалот, овој пат тем

Пронајдете не на следниве мрежи: