Видео:Погледнете како Северина ги имитира Шербеџија и Сулејман!

Loading...

Северина ги изненади фановите….Северина им покажа на слушателите како нејзината нова песна „Хурем“, би звучела да е напишана на турски јазик. Потоа со водителот прочита дијалог од серијата „Величенствениот“, каде таа ја читаше улогата на султанот.
На крајот Севе дел од својот текст го прочита во стилот на Раде Шербеџија, кој од неодамна изјави дека планира да сними дует со неа.
 Северина им покажа на слушателите како нејзината нова песна „Хурем“, би звучела да е напишана на турски ја

loading...
Loading...