Видео:Постојат духови-снимени од безбедносна камера!

Loading...

Постојат духови, доказ е ова видеоДруштвениот центар во Англија „Ruislip“ стана центар на вниманието кога на безбедносна камера беше снимен дух.
Откако биле проверени камерите не можеле да им поверуваат на очите што виделе. Снимката се пуштала по неколку пати за да бидат сигурни дека она што го виделе е вистина. Погледнете го следното видео кое ќе ве натера да верувате во духови:

 Друштвениот центар во Англија „Ruislip“ стана центар на вниманието кога на безбедносна камера беше снимен дух.
Откако биле пров

loading...
Loading...