Видеоприлог на ЕХФ за Павел Атман

Павел Атман е најдобриот играч на второто осмофинално коло во ЛШ.А спомнатиот видеоприлог на ЕХФ, можете да го видите ТУКА. А спомнатиот видеоприлог на ЕХФ, можете да го видите

Пронајдете не на следниве мрежи: