Видео:Ријана со нов провокативен спот„Pour it up“

Loading...

Ријана веќе неколку недели објавува слики од снимањето на нејзиниот најнов видео запис, па затоа верувам сте запознаени со она што следи и го прикажува во спотот за „Pout it up“.После објавените слики на инстаграм и твитер, каде Ријана покажа скоро се, видео записот не нуди нешто ново и неочекувано кај оваа пејачка.
 После објавените слики на инстаграм и твитер, каде Ријана покажа скоро се, видео записот не нуди нешто ново и неочекувано кај оваа пејачка.

loading...
Loading...