Видео:Славел гол и останал без заби!

Од играчка до плачка…Тренерот на Твенте, Мишел Јансен останал без заби, кои случајно му ги скршил помошникот Мулдер, додека се радувале со водечкиот гол против Ајакс.
Мулдер за време на прославата за голот, кој е постигнат во 22 минута, случајно му удрил силна тупаница на Јансен по уста и така го изгубил забот.
Губењето на забот би било помалку болно за Јансен, да го заржеше Твенте водството, но Ајакс изедначиле во последните минути на натпреварот.„Јуриј претерано се радувал за голот“, изјавил Јансен по натпреварот.Тренерот на Твенте, Мишел Јансен останал без заби, кои случајно му ги скршил помошникот Мулдер, додека се радувале со

Пронајдете не на следниве мрежи: