Видео:Само за вистинските романтичари

Loading...

Појавувањето на месечината во Нов Зеланд е неверојатно искуство. Жителите на главниот град Велингтон пред неколку дена беа сведоци на неверојатно појавување на месечината. Снимката не е убрзана и ќе ви го прикаже едно од најромантичните појавувања на месечината. Доколку немате пари да купите карти за Нов Зеланд за вас и вашата сакана, можете да и го пратите видеово.
 Појавувањето на месечината во Нов Зеланд е неверојатно искуство. Жителите на главниот град Велингтон пред неколку дена беа сведоци на неверој

loading...
Loading...