Видео:Се шета меѓу змии и им покажува кој е газда!

Loading...

Неверојано е тоа како овој човек се шета помеѓу змииТој е сопственик на преку стотина кобри. Ги чува за да заработува од претставите што ги прави со нив низ Индија. Тој влегува во просторијата и ги бира кобрите што тој ден ќе ги понесе со себе низ градот. Притоа им покажува кој е газда. Погледнете го неверојатнотот видео на следната страна:

 

Објава by Juan Carlos Hernandez Villaescusa.
Тој е сопственик на преку стотина кобри. Ги чува за да заработува од претставите што ги прави со нив низ Индија. Тој влегува во просторијата и ги б

loading...
Loading...