Видео:Скандал на фарма:Јелена со врело кафе врз лицето на Чупо!

Loading...

Казнета и во изолација, Јелена има дозвола само за до тоалет.Јелена Голубович, девојка од фармата, која што „највеќе им оди на живци“ на останатите фармери, по казна е испратена во изолација поради нередот кој го направила со фрлање врело кафе по лицето на Чупо. Од продукција им било испратено писмо каде што пишувало како несе трпи такво безобразно однесување внатре и затоа треба да биде казнета, фармерите за ова биле пресреќни. Јелена у Чупо се скарале, но Јелена премногу се занела и притоа го полила со кафе. Многумина биле шокирани од оваа нејзина реакција и барале да биде исфрлена од самото шоу. Да се присетиме, Јелена остана и без неделниот хонорар, бидејќи без дозвола на газдарицата и влезе во соба, а тоа е најстрого забрането. Јелена Голубович, девојка од фармата, која што „највеќе им оди на живци“ на останатите фармери, по казна е

loading...
Loading...