Видео:Тест на издржливост на четирите водечки смартфони!

Loading...

Дали вашиот смартфон може да преживее пад на асфалт или потонување во вода? SquareTrade направи ултимејт тест на издржливост на четирите водечки смартфони во моментов: iPhone 5s, HTC one (M80), Google Nexus 5 и најновиот, Samsung Galaxy S5Дали вашиот смартфон може да преживее пад на асфалт или потонување во вода? SquareTrade направи ултимејт тест на издржливост на четирите водечки смартфони во моментов: iPhone 5s, HTC one (M80), Google Nexus 5 и најновиот, Samsung Galaxy S5.
Тестовите за издржливост на сите смартфони ги направија во три епати: паѓање, лизгање и потонување на вода. Погледнете како се покажа секој од смартфоните во овие тестови.
повеќе на: GSM.mkДали вашиот смартфон може да преживее пад на асфалт или потонување во вода? SquareTrade направи ултимејт тест на издржливост на четирите водечки см

loading...
Loading...