Видео:Ваков начин на паркирање сеуште не сте виделе!

Loading...

Човекот е машина….На интернет се појави видео, на кое може да се виде како еден Србин го аркира своето возило од марката Голф2, и тоа со сопствени раце.На интернет се појави видео, на кое може да се виде како еден Србин го аркира своето возило од марката Голф2, и тоа со сопствени раце.

loading...
Loading...