Видео:Жешка ноќ на фарма, Катарина и Борис под јорган!

Loading...

Не се беа виделе недела дена. Оправдано е…Борис Стаменковиќ недела дена бил разделен од својата девојка Катарина Грујиќ, па штом се вратила од шталата каде беше спиела недела дена, тој ја пречекал со силни емоции, изливи на љубов, бакнежи и прегратки, како да не ја имал видено година дена. Младата ѕвезда на „Гранд“, уживаше во пречекот, иако после прегратките следуваше спиење, бидејќи Кача не се чувствувала добро, се преладила додека била на задача (слуга). Нивниот однос неуспеала да им го разниша ни бившата девојка на Борис, Маријана Леонтијевиќ, која веднаш по влегувањето изјаснила за Катарина дека имаат добар однос, и и се допаѓа како пее.Борис Стаменковиќ недела дена бил разделен од својата девојка Катарина Грујиќ, па штом се вратила од шталата каде беше

loading...
Loading...